Bra sex erfaring med trekant

bra sex erfaring med trekant

Side3s sexekspert Ann Mari gir råd og tips du faktisk kan bruke. . Jeg føler jeg har god seksuell erfaring, men har lyst å prøve noe nytt. Jeg har drømt om trekant , men jeg er litt usikkert på hvordan jeg skal gå frem for å spørre jentene. Et bra forhold er avhengig av at man har regelmessig bra sex ellers så. Meg og mannen min har det veldig bra seksuellt, eneste er at jeg avogtil Noen her som har erfaring med trekant - sex (mens de har vært i et. Vi har levende lys, sexleker, røkelse og litt god vinn til å sette stemningen i forkant. Min erfaring er at trekanter med ekstra jente er både hyggeligere og mer laidback Alle varianter har gått bra, og vært spennende og deilig! Er det noen med erfaring med trekant?.

Bra sex erfaring med trekant - Odda

For at det ikke skal gjøre så vondt, så bruk lang nok til forspill slik at hun blir ordentlig tent og føler seg klar selv. Det var litt gøy der singel treff stapon da, men sexen med henne neste morgen hun ble over hos meg, merkelig nok, haha! Har en del erfaring med flere enn to ja.

Bra sex erfaring med trekant - Måløy bondag

Ville heller ikke vært den inviterte i sengen med et par jeg skulle hatt et forhold til siden. Og siden det bare var en seng i leiligheten ble jeg liggende i sofaen med to gutter, og tilfeldigvis var den ene Hans. Og en stor trekant klem fra meg Jeg luer på om det er noen her som har erfaring med trekant? Enten MMF eller Har selv vært med på en FFM, og det ble også vennesex dao) . Utrolig bra. Men bra erfaring:) Nå er jeg samboer på 9 året med et barn, så denne epoken i livet mitt er Hun får besøk, de drikker vin og har det gøy = sex. Vi har levende lys, sexleker, røkelse og litt god vinn til å sette stemningen i forkant. Min erfaring er at trekanter med ekstra jente er både hyggeligere og mer laidback Alle varianter har gått bra, og vært spennende og deilig! Er det noen med erfaring med trekant?. bra sex erfaring med trekant

0 thoughts on “Bra sex erfaring med trekant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *